WriteMyWоrk

Изработка на: Курсови работи, Реферати, Есета и Дипломни работи

Таен чат разкри истината за финала на „Ергенът“

Слуховете, че финалът на „Ергенът“ е бил по сценарий и от продукцията от самото начало са знаели за решението на Алек Младенов, се оказаха фалшиви. Таен чат между продуцента Радослав Тушев и негов близък разкрива истината за третия сезон и липсата на режисура в избора на Мамин Сашко.

Сайтът Intrigi.bg разкрива за таен разговор между Тушев и негов приятел, който го пита как е завършило предаването. „Не питай, брат! Тоя си тръгна“, отговаря на съобщение продуцентът. Тушев разказва как Алек дори не е имал намерение да записва видеото, в което се сбогува с Надежда и Магдалена. „Щеше да им пише писмо“, разкрива продуцентът.

От екипа се наложило дълго да го убеждават, че не е джентълменско от негова страна да си тръгне по този начин и е редно да се изправи очи в очи с дамите, за да им съобщи решението си.

Алек обаче се държал изключително нагло с продукцията и искал час по-скоро да си хване самолета, става ясно от чата. В крайна сметка успели да го убедят поне да запише видео съобщение. А към момента на излъчване на кадрите пред Маги и Нани, Алек отдавна бил напуснал Родос.

Нещо повече – той дори не използвал организирания полет от продукцията с планирана дата спрямо финала на шоуто, а си тръгнал за собствени разноски заедно с майка си и сестра си.

Таен чат разкри истината за финала на „Ергенът“: „Не питай, брат, тоя си тръгна!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото